За хотела

За Парк Хотел Ямбол

Парк Хотел Ямбол е разположен в просторния градски парк на гр.Ямбол, който достига площ от почти 300дка. Има изградена широка алейна мрежа. В границите на парка се намират няколко сгради с различно предназначение – спортна зала „Диана“ и Младежки дом. В близост до хотела има тенис корт, площадка за фитнес, игрище за футбол и красив розариум, обособен като прекрасен кът за отдих.

Паркът разполага и с просторен детски кът, на 20м. от хотела, подходящ за забавление на деца от всякаква възраст. Паркът е засаден с вековни дървета от различни видове – бряст, чинар, топола, кестен, черен бор, акация, смърч и много други. Има и прекрасни ароматни люляци навсякъде покрай алеите, което прави престоя Ви и разходката в парка едно приятно място за почивка и отдих. Хотелът е едно чудесно място за престой по време на командировка, бизнес срещи или ако имате нужда от няколко дни прекарани далеч от сивотата на големите градове, в една приятна и спокойна обстановка.

 Хотелът предлага 26 стаи (50 места), 3 от който – единични, 21- двойни ( с възможност за избор на спалня или две отделни легла), 1 апартамент и 1 студио.

* В момента се изгражда СПА център, който ще включва: сауна, масажно студио, джакузи и водни процедури.
Хотелът ще разполага и с конферентна зала с капацитет 40 места. Очаква се СПА центърът и конферентната зала да бъдат завършени до 31.01.2018г.

Заповядайте в ПАРК ХОТЕЛ ЯМБОЛ!