Ресторант

Ресторант „Монограм” към комплекса е забележителен с елегантната си визия и вкусни ястия. Залата на ресторанта предлага 120 места на закрито.  Подходящ е за организиране на вашите семейни срещи, важни житейски събития- сватби, кръщенета, рождени дни, юбилеи и др.  Менюто в ресторанта е създадено със специално отношение към храната- винаги прeсни продукти, най-добрите за сезона. За кулинарите и любители на добрата  кухня, предлагаме тематични менюта от различни краища на света. Винаги сме готови да изготвим куверт според  Вашите предпочитания и вкусове.

Работно време: 12.00 – 23.00

В ресторанта на комплекса нашите гости могат да закусят. Закуската е организирана на блок маса с включени напитки. Закуската е от 7 до 10 часа сутрин.

* При резервация на мероприятие в зала „ Монограм” или зала „Тонзос”, се заплаща 10% капаро от стойността на предварителното меню.

* При настаняване на групи, може да се предложат различни типове изхранване – BB, HB, FB и др., според организацията и нуждите на мероприятието и повода за настаняването.

  Можете да разгледате менюто на ресторанта ТУК.